PEKARA HUKIC

PEKARA HUKIĆ

PROIZVODI

Pekarska radnja Hukić njeguje tradicionalne metode izrade tijesta, bez aditiva. Hljeb mijesimo uz dodatak prirodnog kiselog tijesta, što omogućuje sporu fermentaciju, čuvajući svježinu naših proizvoda i do nekoliko dana. S ponosom ističemo da svi naši proizvodi dolaze iz stare krušne peći, pečeni na drva, čime im pružamo onaj autentični miris i okus svježe pečenog domaćeg hljeba.

Naša ponuda obuhvata širok spektar proizvoda, od domaćih hljebova i peciva do posebnih delicija. Posebno se ponosimo našim ramazanskim lepinjama s čorokotom, koje su postale sinonim za ukus i tradiciju u mubarek mjesecu ramazanu.

Osim pekarskih proizvoda, u našoj ponudi možete pronaći i vrhunsku pizzu, razne slastice te ukusne sendviče. Svi naši proizvodi pripremaju se s istom pažnjom i posvećenošću prema tradiciji i kvaliteti.

  • BEZ ADITIVA Pekarska radnja Hukić zadržala je tradicionalne metode izrade tijesta bez aditiva.
  • VISOKI KVALITET Svaki dan započinjemo sa istim entuzijazmom i posvećenošću da pružimo samo najbolje.
  • INOVATIVNI PEKARSKI PROIZVODI Naša posvećenost inovaciji se odražava u svakom koraku pravljenja novih i inovativnijih pekarskih proizvoda.
PEKARA HUKIĆ

RECENZIJE KUPACA

HUKIC

U Pekarstvu morate imati bazu proizvoda, cilj i kvalitetan tim. Sve drugo su trendovi. Iako
stalno inoviramo, nikada nismo odustali od prvobitne misije Pekare Hukić. 

Nikada nismo odustali od naših hljebova, kifli i lepina koje i danas mame uzdahe, a mnoge Tuzlake vraćaju i u djetinjstvo. Zahvaljujući našem timu kvalitetnih pekara, vrsnih zanatlija, pizza majstora, slastičara i trgovaca Pekara Hukić iz dana u dan samo raste. 

Sretni smo kada sve to pronađe put do srca naših kupaca koje neizmjerno volimo i tako puno
poštujemo. I oni poštuju nas – svojim povjerenjem koje poklanjaju Pekari Hukić.

Kvalitetan proizvod je onaj koji ima svoj kontinuitet, kvalitetne sastojke i dosljednost u izradi
budući da niko, pa ni mi, ne volimo neugodna iznenađenja kada očekujete jedno, a dobijete sasvim drugo. Zbog toga sve ove godine inzistiramo na identičnoj gramaži, vrhunskim sastojcima, najkvalitetnijem brašnu i žitaricama, najfinijim kremama. Inzistiramo i na svježini budući da svaka pekara, barem je to naše viđenje, mora odisati svježinom. 

Danas za danas – to je naša parola kojom se vodimo u procesu stvaranja svih naših proizvoda. Tu svježinu često nam spomenu i naši kupci koji kažu da se zbog toga stalno i vraćaju.

PEKARA HUKIĆ
NAŠE PROIZVODE MOŽETE PORUĆITI PUTEM